Urządzenia i Akcesoria
Vegan Aubergine Massaman Curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered120 g
-
raw unsalted peanuts30 g
-
red chilli deseeded, cut in pieces1
-
olive oil plus 2 Tbsp for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
water450 g
-
aubergine cut in cubes (1-2 cm)500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cornflour35 g
-
Thai massaman curry paste30 g
-
coconut milk150 g
-
agave syrup20 g
-
tinned chickpeas drained250 g
-
frozen green beans100 g
-
fresh button mushrooms halved100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
fresh coriander for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1160.1 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1894.9 kJ /
452.9 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Dairy-free Mocha Ice Cream
8 godz. 5 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1 godz.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Seitan
40 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1 godz.
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min