Urządzenia i Akcesoria
Vegan Aubergine Massaman Curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered120 g
-
raw unsalted peanuts30 g
-
red chilli deseeded, cut in pieces1
-
olive oil plus 2 Tbsp for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
water450 g
-
aubergine cut in cubes (1-2 cm)500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cornflour35 g
-
Thai massaman curry paste30 g
-
coconut milk150 g
-
agave syrup20 g
-
tinned chickpeas drained250 g
-
frozen green beans100 g
-
fresh button mushrooms halved100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
fresh coriander for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1160.1 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1894.9 kJ /
452.9 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan bolognese
50 min
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 godz.
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 godz. 45 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min