Urządzenia i Akcesoria
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Crumble
-
cornbread cut in pieces200 g
-
pitted black olives50 g
-
olive oil50 g
Filling
-
garlic cloves4
-
onions100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered300 g
-
green pepper cut in pieces (1 cm)100 g
-
red pepper cut in pieces (1 cm)100 g
-
white wine20 g
-
dried bay leaf1
-
haddock fillets skinless, boneless (approx. 520 g)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29.9 g
Kalorie
2113 kJ /
505 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kedgeree
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
One-pot Moussaka
30 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min