Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers

Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers

4.1 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Crumble
  • cornbread cut in pieces
    200 g
  • pitted black olives
    50 g
  • olive oil
    50 g
Filling
  • garlic cloves
    4
  • onions
    100 g
  • olive oil
    30 g
  • tomatoes quartered
    300 g
  • green pepper cut in pieces (1 cm)
    100 g
  • red pepper cut in pieces (1 cm)
    100 g
  • white wine
    20 g
  • dried bay leaf
    1
  • haddock fillets skinless, boneless (approx. 520 g)
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 505 kcal / 2113 kJ
Białko 29.9 g
Tłuszcz 27.6 g
Węglowodany 34.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...