Urządzenia i Akcesoria
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves20 g
-
onions quartered120 g
-
olive oil20 g
-
chestnut mushrooms sliced400 g
-
water750 g
-
sour cream200 g
-
double cream200 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)vegetable stock paste, homemade2 heaped tsp
-
lemon juice1 tsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning3 pinch
-
olive oil for frying2 Tbsp
-
pork tenderloin in one piece600 - 800 g
-
white long grain rice350 g
-
olive oil1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1777.1 mg
Białko
37 g
Kalorie
4252.6 kJ /
1016.4 kcal
Tłuszcz
56.5 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
23.4 g
Węglowodany
90.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 godz. 20 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2 godz.
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.