Urządzenia i Akcesoria
Ham, Egg and Chips
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Chips
-
water500 g
-
potatoes peeled, sliced (1-2 cm), then cut in batons (1-2 cm thick)800 g
-
vegetable oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Eggs
-
medium eggs (see tip)4
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable oil plus 1 tsp for greasing1 Tbsp
-
unsmoked gammon steaks (approx. 200 g each)4
-
tomato ketchup for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4780 mg
Białko
50 g
Kalorie
2767 kJ /
661 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Boiled Long Pasta
20 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Ham Hock Potato Bake
35 min