Urządzenia i Akcesoria
Ham, Egg and Chips
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Chips
-
water500 g
-
potatoes peeled, sliced (1-2 cm), then cut in batons (1-2 cm thick)800 g
-
vegetable oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Eggs
-
medium eggs (see tip)4
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable oil plus 1 tsp for greasing1 Tbsp
-
unsmoked gammon steaks (approx. 200 g each)4
-
tomato ketchup for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4780 mg
Białko
50 g
Kalorie
2767 kJ /
661 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Retro
10 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Spanish Seafood Rice
1 godz. 25 min
Jersey Royal Potato Salad
40 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min