Urządzenia i Akcesoria
Spiced Lamb Roast
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 29 godz. 50 min
12 portions
Składniki
-
olive oil1 Tbsp
-
black mustard seeds3 tsp
-
onion cut in quarters250 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 tsp
-
garlic cloves4
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
dried bay leaves2
-
ground turmeric¼ tsp
-
tomato purée120 g
-
fresh red chillies cut in half, deseeded2
-
fine sea salt1 tsp
-
Greek yoghurt plus extra for serving100 g
-
coconut milk200 g
-
lamb shoulder bone in2500 g
-
water for roasting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
347.7 mg
Białko
36.6 g
Kalorie
2598.8 kJ /
621.1 kcal
Tłuszcz
48.6 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
21.9 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 godz. 20 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Thai red chicken curry and rice
40 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min