Urządzenia i Akcesoria
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Stuffing Mixture
-
white bread50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh parsley cut in pieces1 bunch
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin only1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Chicken, Vegetables and Rice
-
water1250 g
-
basmati rice200 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt1 pinch
-
cumin seeds1 tsp
-
chicken breasts butterflied and flattened to an even thickness (approx. 1 cm) (see tip)3
-
Parma ham (1 pack, approx. 80 g)6 slices
-
courgettes peeled in ribbons (approx. 2 courgettes)400 g
-
carrots peeled in ribbons (approx. 2 carrots)200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1321.7 mg
Białko
45.2 g
Kalorie
2663.7 kJ /
636.6 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
57.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1 godz.
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 godz. 20 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 min
Spiralized Sweet Potato and Chicken Casserole
1 godz. 10 min
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min