Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables

Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Stuffing Mixture
  • white bread
    50 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • fresh parsley cut in pieces
    1 bunch
  • garlic clove
    1
  • lemon thin peelings of skin only
    1
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Chicken, Vegetables and Rice
  • water
    1250 g
  • basmati rice
    200 g
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • cumin seeds
    1 tsp
  • chicken breasts butterflied and flattened to an even thickness (approx. 1 cm) (see tip)
    3
  • Parma ham (1 pack, approx. 80 g)
    6 slices
  • courgettes peeled in ribbons (approx. 2 courgettes)
    400 g
  • carrots peeled in ribbons (approx. 2 carrots)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 636.6 kcal / 2663.7 kJ
Białko 45.2 g
Tłuszcz 24.5 g
Węglowodany 57.3 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Sód 1321.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...