Wersje kompatybilne
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Stuffing Mixture
- 50 g white bread
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 bunch fresh parsley, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Chicken, Vegetables and Rice
- 1250 g water
- 200 g basmati rice
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch fine sea salt
- 1 tsp cumin seeds
- 3 chicken breasts, butterflied and flattened to an even thickness (approx. 1 cm) (see tip)
- 6 slices Parma ham (1 pack, approx. 80 g)
- 400 g courgettes, peeled in ribbons (approx. 2 courgettes)
- 200 g carrots, peeled in ribbons (approx. 2 carrots)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2663.7 kJ / 636.6 kcal
- Białko
- 45.2 g
- Węglowodany
- 57.3 g
- Tłuszcz
- 24.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 1321.7 mg
Alternatywne przepisy
5-Second Traffic Light Salad
5min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min
Beetroot Salad
10min
Guinness® Bread
1h 45min
Cheesy Triangle Scones
25min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9h
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15min
Berry Foam
10min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2h 5min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min