Tostadas vegetarianas con pimiento asado y pasta de nuez de la india

5.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
300 gramos

Składniki

  • 80 g de nuez de la india
    80 g de almendra entera, pelada y tostadas
  • ½ diente de ajo
  • 100 g de pimiento rojo, pelado, en conserva
  • 30 g de aceite de oliva
  • 120 g de jitomate deshidratado en aceite escurridos
  • 2 cda de paprika dulce
  • 1 cdita de sal
  • 10 - 12 rebanadas de pan tostadas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 gramo

Sód 1422 mg
Białko 22.9 g
Kalorie 2706.4 kJ / 646.8 kcal
Tłuszcz 26.9 g
Błonnik 12.3 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 86.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...