Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 g de pasta de curry tailandesa, verde, amarilla o roja (ver receta)
- 600 g de pechuga de pollo, en rebanadas o cubos de 3 cm
- 300 g de leche de coco
- 50 g de agua
- ½ - 1 cdita de hojuelas de chile seco (opcjonalnie)
-
20
g de salsa de pescado
lub ½ cdita de sal fina - 100 g de brotes de bambú enlatados, escurridos (opcjonalnie)
- 150 g de calabacitas, cortadas en bastones
- 150 g de zanahoria, pelada y cortada en bastones
- Wartości odżywcze
- na 8 porciones
- Kalorie
- 3968 kJ / 944 kcal
- Białko
- 152 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tabule de quinoa
10 Min
Pad thai
40 dk
Albóndigas Griegas con tzatziki low carb
30 dk
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 dk
Arroz jazmín con coco
50 Min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1h
Pollo tika masala
6h 40 min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Curry con verduras
1sa 10 dk
Pasta de curry tailandés
30 dk
Tom yum
40 dk
Estofado de curry con pollo y lentejas
8h 35 min