Urządzenia i Akcesoria
Pad Thai
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
unsalted peanuts2 oz
-
rice noodle ribbons10 ½ oz
-
large eggs3
-
water17 ½ oz
-
fresh ginger peeled, thinly sliced1 in.
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh red chilies cut into pieces½ - 1 oz
-
peanut oil1 oz
-
tiger shrimp, raw, peeled and deveined fresh or frozen, thawed16 - 17 ½ oz
-
raw sugar2 oz
-
soy sauce1 oz
-
fish sauce2 oz
-
tomato paste2 heaping tsp
-
limes ½ juice only and 2 quartered, to garnish2 ½
-
bean sprouts, fresh3 ½ oz
-
fresh cilantro leaves only, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2320.6 mg
Białko
36.2 g
Kalorie
2775.1 kJ /
663.3 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
85.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55min
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Basic Jasmine Rice
35min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Chicken and Mushroom Rice
30min
Browned Pork Rice
1h
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min