Urządzenia i Akcesoria
Tomato and Feta Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
garlic cloves sliced4
-
water40 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
pasta dried, type fusilli10 oz
-
cherry tomatoes halved20 oz
-
12 oz feta cheese, block, halved horizontallyfeta cheese block, halved horizontally12 oz
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish6 sprigs
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
chili flakes to taste1 pinch
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh basil leaves only
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1385.1 mg
Białko
23 g
Kalorie
2678.7 kJ /
640.2 kcal
Tłuszcz
32.9 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1 godz. 10 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Tomato and Feta Pasta
50 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 min
Lemon Pasta
35 min
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Chili Oil Noodles
30 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 godz.