Urządzenia i Akcesoria
Tomato and Feta Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
garlic cloves sliced4
-
water40 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
pasta dried, type fusilli10 oz
-
cherry tomatoes halved20 oz
-
12 oz feta cheese, block, halved horizontallyfeta cheese block, halved horizontally12 oz
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish6 sprigs
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
chili flakes to taste1 pinch
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh basil leaves only
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1385.1 mg
Białko
23 g
Kalorie
2678.7 kJ /
640.2 kcal
Tłuszcz
32.9 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 godz.
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Lemon Pasta
35 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Chili Oil Noodles
30 min
Tex-Mex Bowl
50 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.