Urządzenia i Akcesoria
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
limes divided (1 zested and juiced, 1 cut into wedges, to garnish)2
-
jasmine rice long grain10 oz
-
cashews chopped, plus extra to garnish3 oz
-
canned coconut milk14 oz
-
water1 ½ oz
-
coconut oil2 tsp
-
salt to taste1 ½ tsp
-
1 oz unsalted buttercoconut oil1 oz
-
green onions (opcjonalnie) thinly sliced3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
394 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
959.5 kJ /
229.3 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Chunky Guacamole
10 min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Ground Beef Taco Filling
25 min