Cookies sablés sans gluten

4.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
20 pièces

Składniki

  • 250 g de farine de riz blanc (voir "Conseil(s)")
  • 70 g de sucre
  • 130 g de beurre doux en morceaux
  • 1 œuf
  • 110 g de pépites de chocolat noir
  • ½ c. à café de levure chimique

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 131.7 kcal / 550.9 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 16.2 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 36.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...