Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao, en morceaux
- 150 g de cassonade
- 130 g de beurre, en morceaux
- 50 g de farine
- 1 c. à café de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1803.8 kJ / 431.1 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 39.9 g
- Tłuszcz
- 28.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 58 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Courge en spirale à la saucisse, gorgonzola et noix
25 min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1h
Beignets de crevettes et de patates douces
1h
Tranche glacée à la noix de coco et à l'ananas
10h 30min
Iles flottantes à la pistache
1h
Brioche suisse chocolat-speculoos
3 Std. 35 Min
Orangeade
5min
Velouté de gambas, patate douce et carotte
55 min
Lasagne de bœuf aux artichauts et à la scamorza
1sa 35 dk
Tajine d'agneau aux pruneaux
1h 5 min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30 min
Roulé à la pâte à tartiner
25 min