Petites maisons en pain d'épices

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
20 pièces

Składniki

  • 260 g de miel liquide
  • 120 g de beurre en morceaux
    120 g de margarine, en morceaux
  • 100 g de sucre en poudre
  • 550 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 1 œuf
  • 2 c. à soupe d'épices à pain d'épices (voir "Conseil(s)")
  • 10 g de cacao en poudre non sucré
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • glaçage royal (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 233 kcal / 975 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Sód 64 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...