Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'eau minérale
- 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 4 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T 65, pour fariner
- 9 g de sel
- eau (1 bol)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2571 kJ / 605 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 119 g
- Tłuszcz
- 2 g
Alternatywne przepisy
Baguette viennoise
2j 30 menit
Brioche tressée
14h 40min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain de campagne
3u. 45min
Pain de seigle
4j 10 menit
Glace sundae nappage caramel
3h 35 min
Baguette en épis au sésame
15 Std. 45 Min
Pains au chocolat
16 Std. 10 Min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min
Pains à burgers américains
3h 15min
Brioche Nanterre
4h 15min