Caramel au beurre salé
TM6

Caramel au beurre salé

4.1 (60 ocen)

Składniki

  • 200 g de sucre en poudre
  • 150 g de beurre doux froid, en morceaux
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à café de jus de citron (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à café de sel
  • 30 g d'amandes hachées
    lub 30 g d'amandes effilées
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
360 kJ / 86 kcal
Białko
0 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy