Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de lait
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs entiers
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 20 g de pâte de pistache
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4454 kJ / 1063 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 114 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 504 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake aux speculoos
1h
Crème dessert aux speculoos
6h 20min
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Chocolat liégeois
4sa 30 dk
Merveilleux tout choco
2 godz. 5 min
Crème pâtissière au caramel
50 Min
Crème dessert au gianduja
4sa 15 dk
Praliné maison rapide
1h
Praliné
30 Min
Crème pâtissière au chocolat
30 Min
Crème pâtissière XXL
15 Min
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min