Urządzenia i Akcesoria
Crème pâtissière à la pistache
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 bocal
Składniki
-
500 g de lait
-
50 g de farine de blé
-
2 œufs entiers
-
2 jaunes d'œufs
-
50 g de sucre en poudre
-
20 g de pâte de pistache
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
504 mg
Białko
44 g
Kalorie
4454 kJ /
1063 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
114 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Praliné maison rapide
1 godz.
Choux à la crème
1 godz. 5 min
Crème pâtissière XXL
15 min
Crème brûlée à la vanille
3 godz. 45 min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5 godz.
Paris-brest
3 godz. 10 min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1 godz.
Crème pâtissière Mode Sauce
15 min
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 godz. 45 min
Pannacotta façon cappuccino
4 godz. 30 min
Praliné
30 min
Paris-Brest
3 godz.