Salmorejo

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen

Składniki

  • Olivenöl
    150 g
  • hart gekochte Eier
    4
  • Serrano-Schinken in Scheiben oder Stücken
    100 g
  • Knoblauchzehen
    1 - 2
  • Tomaten halbiert
    1000 g
  • Salz
    8 g
  • Paniermehl
    150 g
    150 g Weißbrot, altbacken, in Stücken (2-3 cm)
  • Essig
    30 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 426 kcal / 1781 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 1191 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...