Antipasti-Fenchel

4.4 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 Portionen

Składniki

  • Olivenöl
    20 g
  • Fenchel davon 250 g halbiert und quer in Scheiben (1 cm) geschnitten, und 150 g, in Streifen (2-3 cm)
    400 g
  • Fenchelsaat
    1 TL
  • Zwiebel halbiert, in Ringen (2-3 mm)
    50 g
  • Zucker
    10 g
  • Cherry-Tomaten halbiert
    100 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Pernod
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 329 mg
Białko 2 g
Kalorie 376 kJ / 90 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...