Urządzenia i Akcesoria
Potrójnie czekoladowe muffinki
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 sztuk
Składniki
-
90 - 100 g mlecznej czekolady pokrojonej na kawałki
-
90 - 100 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
130 g gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki
-
2 jajka
-
200 g mleka
-
60 - 90 g cukru
-
70 g oleju
-
20 g cukru wanilinowego10 g cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
250 g mąki pszennej
-
30 - 45 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
2 ½ łyżeczki proszku do pieczenia
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
112.3 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1418.1 kJ /
338.9 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
7.4 g
Węglowodany
41.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brookies (ciasteczkowe brownie)
3 godz.
Torcik Królowej Wiktorii
1 godz.
Muffinki marchewkowe z orzechową kruszonką
40 min
Pizza Diavola
1 godz. 30 min
Wegańskie spaghetti bolognese z tofu
40 min
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
10 min
Lody kokosowe
6 godz. 30 min
Kokosowe muffinki z płynną czekoladą w środku
1 godz.
Klasyczne brownie
50 min
Waniliowe pierogi leniwe z sosem owocowym
1 godz.
Amerykańskie kruche ciasteczka (w stylu crumble cookies)
40 min
Zupa krem z pomidorów z burratą (low carb)
20 min