Krem pistacjowy

4.9 253 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 37 min
400 g

Składniki

  • 150 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
  • 1 szczypta soli
  • 150 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 20 g oleju o neutralnym smaku np. rzepakowego, z pestek winogron, słonecznikowego
  • 90 g mleka

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 471.4 kcal / 1972.1 kJ
Białko 10.6 g
Tłuszcz 34.8 g
Węglowodany 33.7 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 10.2 g
Sód 82.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...