Krem pistacjowy

4.9 307 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
400 g

Składniki

  • 150 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
  • 1 szczypta soli
  • 150 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 20 g oleju o neutralnym smaku np. rzepakowego, z pestek winogron, słonecznikowego
  • 90 g mleka

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 82.4 mg
Białko 10.6 g
Kalorie 1972.1 kJ / 471.4 kcal
Tłuszcz 34.8 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 10.2 g
Węglowodany 33.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...