Urządzenia i Akcesoria
Krem pistacjowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 37 min
400 g
Składniki
-
150 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
-
1 szczypta soli
-
150 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
20 g oleju o neutralnym smaku np. rzepakowego, z pestek winogron, słonecznikowego
-
90 g mleka
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
471.4 kcal /
1972.1 kJ
Białko
10.6 g
Tłuszcz
34.8 g
Węglowodany
33.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Sód
82.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pistacjowy zawrót głowy
8 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pistacjanki
2 godz. 40 min
Mini babki do koszyczka wielkanocnego
40 min
Pączki z kremem ajerkoniakowym
4 godz.
Mini pączki twarogowe
30 min
Pasta pistacjowa (100%)
20 min
Likier pistacjowy
2 godz. 30 min
Ślimaczki z pesto na parze
2 godz. 5 min
Rogaliki orzechowe
2 godz.
Gniazdka ze spiralizowanej cukinii z pesto i pudrem z boczku (TM6)
25 min
Lody pistacjowe
9 godz. 30 min
Dubajska czekolada
1 godz. 20 min
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 min