Urządzenia i Akcesoria
Krem pistacjowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
400 g
Składniki
-
150 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
-
1 szczypta soli
-
150 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
20 g oleju o neutralnym smaku np. rzepakowego, z pestek winogron, słonecznikowego
-
90 g mleka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
82.4 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1972.1 kJ /
471.4 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
33.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pistacjowy zawrót głowy
8 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Truskawkowa iced matcha
5 dk
Mini serniczki z kremem mango
4sa
Sernik cytrynowy z bezą szwajcarską
10sa
Pasta pistacjowa (100%)
20 dk
Suflety ciasteczkowe z sosem kawowym
1sa
Moktajl z niebieską herbatą i marakują
40 dk
Podwójnie pistacjowe makaroniki
3sa
Sernik jagodowy
12sa 15 dk
Lody pistacjowe
9sa 30 dk
Pistacjanki
2sa 40 dk
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 dk
Dubajska czekolada
1sa 20 dk