Longe de porc, purée de pommes de terre et salade

Longe de porc, purée de pommes de terre et salade

5.0 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
5 portions

Składniki

  • 2 c. à soupe de paprika fumé, moulu
  • ½ c. à café de piment séché en flocons
  • 1 c. à café d'estragon déshydraté
  • 1 c. à café de cumin en poudre
  • 1 c. à café d'ail en poudre
  • 1 c. à café de sucre
  • 1000 g de longe de porc (voir "Conseil(s)")
  • 1000 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées, coupées en tranches
  • 350 g de lait
  • 1 c. à café de sel
  • 30 g de beurre en morceaux
  • 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • feuilles de persil frais hachées, pour servir
  • 60 - 70 g de roquette
  • 20 - 25 tomates cerise
  • vinaigre balsamique

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 668.3 kcal / 2796.3 kJ
Białko 47.4 g
Tłuszcz 33.4 g
Węglowodany 44.7 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Sód 623.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...