Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g de beurre
- 4 poires, coupées en morceaux
- 35 g de miel
- 100 g de vin rouge
- 30 g de truffe noire fraîche, râpée
- 4 pincées de sel
- 3 pincées de poivre 5 baies
- Wartości odżywcze
- na 900 g
- Kalorie
- 3412 kJ / 817 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 118 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 37 g
- Sód
- 2225 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée mousseline
40min
Purée de patates douces au gingembre, sauce airelles-dattes
55 Min
Fondue de poireaux au chèvre
40min
Risotto
30min
Compote pomme-vanille et biscuits moelleux coco
1 Std.
Mayonnaise
5 Min
Purée de potiron avec croquant aux noix
1 Std. 30 Min
Gâteau chocolat-café meringué
1 Std. 10 Min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1 Std.
Cake jambon et boursin
50 Min
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Mousse chocolat-tonka
4 godz. 20 min