Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g de beurre
- 4 poires, coupées en morceaux
- 35 g de miel
- 100 g de vin rouge
- 30 g de truffe noire fraîche, râpée
- 4 pincées de sel
- 3 pincées de poivre 5 baies
- Wartości odżywcze
- na 900 g
- Kalorie
- 3412 kJ / 817 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 118 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 37 g
- Sód
- 2225 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée mousseline
40 min
Risotto
30 min
Salade de riz au poulet curry et lait de coco
55 min
Rôti de veau, sauce au cidre, purée de panais et carottes Vichy
1 godz. 45 min
Rissoler lardons et oignons
15 Min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Rôti de porc farci aux dattes, sauce à l'échalote
1h
Fondant baulois aux pépites de caramel
8 godz.
Coulant au chocolat
40 min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Crumble pomme-cannelle
45 min
Crumble pommes-framboises
50 min