Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de pommes, en cubes (1 cm)
-
350
g de fruits rouges frais variés
lub 350 g de fruits rouges surgelés variés - 100 g de farine
- 100 g de beurre, en morceaux, et un peu pour les plats
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1742 kJ / 418 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Fondant baulois aux pépites de caramel
8h
Gâteau aux poires et noisettes
1h 35min
Gâteau moelleux au citron
1h
Gâteau aux pommes
1h
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Crumble courgette et petits pois, sorbet au wasabi
50min
Tarte Tatin
1h
Crumble aux pommes et fruits rouges
45min
Crumble pommes-framboises
50min
Crumble pomme-cannelle
45min
Crumble croustillant aux pommes et aux fruits rouges
50min
Cookies américains
30min