Poulet entier et ratatouille

Poulet entier et ratatouille

4.6 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 40 g d'huile d'olive
  • 20 g de moutarde
  • 1 c. à café de sel et 1-2 pincées
  • 1 c. à café de poivre noir moulu et 1-2 pincées
  • 1 c. à café de paprika fumé, moulu
  • 1 poulet (1200 g)
  • 250 g d'oignons coupés en morceaux (2-3 cm)
  • 150 g de poivrons rouges coupés en morceaux (2-3 cm)
  • 150 g de poivrons verts coupés en morceaux (2-3 cm)
  • 300 g de courgettes coupées en quatre, puis en cubes (environ 1 cm)
  • 400 g de tomates entières pelées au jus

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 217.4 kcal / 909.7 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 20.6 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 925.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...