
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de filet de saumon frais, paré et désarêté
- 100 g de tomates séchées à l'huile égouttées
- 30 g de concentré de tomate
- 2 gousse d'ail
- 10 g de miel
- 50 g de chapelure
- 4 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 70 g d'oignon doux en morceaux
- 30 g huile d'olive (et quelque chose d'autre à arroser)
- 200 g de riz long
- 150 g de brocoli, détaillé en bouquets
- 120 g de poivron rouge en cubes d'1 cm
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes émietté
- 20 g de jus de citron
- 1 - 2 brins de persil frais pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 715 kcal / 2994 kJ
- Białko
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Węglowodany
- 72 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Sód
- 424.5 mg