Crispy potatoes
TM6

Crispy potatoes

4.5 (13 ocen)

Składniki

  • 70 g d'huile d'olive
  • 2 gousses d'ail
  • 1 c. à soupe de mélange d'épices mexicain
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 700 g d'eau
  • 700 g de pommes de terre grenaille
  • 90 g de sauce salsa
  • 40 g de mayonnaise
  • 30 g d'oignons frits déshydratés
  • 2 brins de persil frais
  • 70 g de concentré de tomate
  • 30 g de sauce de soja
  • 10 g de vinaigre balsamique

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
637.9 kJ / 152.5 kcal
Białko
2.1 g
Węglowodany
16.8 g
Tłuszcz
8.7 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
2.3 g
Sód
329.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy