Crispy potatoes

Crispy potatoes

4.6 20 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 70 g d'huile d'olive
  • 2 gousses d'ail
  • 1 c. à soupe de mélange d'épices mexicain
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 700 g d'eau
  • 700 g de pommes de terre grenaille
  • 90 g de sauce salsa
  • 40 g de mayonnaise
  • 30 g d'oignons frits déshydratés
  • 2 brins de persil frais
  • 70 g de concentré de tomate
  • 30 g de sauce de soja
  • 10 g de vinaigre balsamique

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 329.3 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 637.9 kJ / 152.5 kcal
Tłuszcz 8.7 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 16.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...