Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato lentil pie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
garlic clove1
-
red onion80 g
-
fresh long red chilli cut into halves1
-
water250 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
canned lentils400 g
-
stock paste1 tsp
-
tomato paste50 g
-
white sugar1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)850 g
-
crème fraîche100 g
-
feta cheese100 g
-
fresh basil leaves only, to serve
-
mixed salad leaves of choice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
720.6 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1583.6 kJ /
378.5 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.