Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
10 portion
Składniki
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
chicken breast, skin on or skinless, boneless skinless1135 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
artichoke heart, marinated drained and halved340 g
-
115 g olive, green, pitted, drainedKalamata olive, pitted drained115 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
extra virgin olive oil1 tablespoon
-
garlic clove5
-
dill, fresh leaves only, to taste10 sprig
-
red bell pepper stem and seeds removed, quartered115 g
-
red onion quartered115 g
-
5 sprigs oregano, freshoregano, dried1 tbsp
-
heirloom tomato quartered340 g
-
bay leaf, dried3
-
lemon halved1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
493.9 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
1223 kJ /
292.3 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Chicken with almonds
45 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min