Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
10 portion
Składniki
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
chicken breast, skin on or skinless, boneless skinless1135 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
artichoke heart, marinated drained and halved340 g
-
115 g olive, green, pitted, drainedKalamata olive, pitted drained115 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
extra virgin olive oil1 tablespoon
-
garlic clove5
-
dill, fresh leaves only, to taste10 sprig
-
red bell pepper stem and seeds removed, quartered115 g
-
red onion quartered115 g
-
5 sprigs oregano, freshoregano, dried1 tbsp
-
heirloom tomato quartered340 g
-
bay leaf, dried3
-
lemon halved1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
493.9 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
1223 kJ /
292.3 kcal
Tłuszcz
18.3 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Carnitas
50 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Maple-glazed Carrots
45 min