Urządzenia i Akcesoria
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh jalapeño chili cut into pieces (1 in.)1
-
red onions quartered4 oz
-
spring onions cut into pieces (1 in.), divided1 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh cilantro leaves and tender stems, cut into pieces (1 in.), plus extra, chopped, to garnish1 oz
-
olive oil plus extra to grease1 oz
-
freshly squeezed lime juice divided2 ½ oz
-
2 oz orange juicegrapefruit juice2 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried chili flakes1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt divided1 ½ tsp
-
zucchini diced (1 in.)8 oz
-
yellow squash diced (1 in.)8 oz
-
mushrooms sliced8 oz
-
4 salmon fillets, skin on or skinless (7 oz each), fully defrostedfresh salmon fillets skin on or skinless (7 oz each)4
-
cherry tomatoes17 ½ oz
-
tomato paste2 oz
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
avocado (approx. 10.5 oz), diced1
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1041 mg
Białko
46 g
Kalorie
2981 kJ /
712 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Chicken
35 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 godz. 5 min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min