Urządzenia i Akcesoria
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh jalapeño chili cut into pieces (1 in.)1
-
red onions quartered4 oz
-
spring onions cut into pieces (1 in.), divided1 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh cilantro leaves and tender stems, cut into pieces (1 in.), plus extra, chopped, to garnish1 oz
-
olive oil plus extra to grease1 oz
-
freshly squeezed lime juice divided2 ½ oz
-
2 oz orange juicegrapefruit juice2 oz
-
dried oregano1 tsp
-
dried chili flakes1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt divided1 ½ tsp
-
zucchini diced (1 in.)8 oz
-
yellow squash diced (1 in.)8 oz
-
mushrooms sliced8 oz
-
4 salmon fillets, skin on or skinless (7 oz each), fully defrostedfresh salmon fillets skin on or skinless (7 oz each)4
-
cherry tomatoes17 ½ oz
-
tomato paste2 oz
-
fresh ground pepper¼ tsp
-
avocado (approx. 10.5 oz), diced1
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1041 mg
Białko
46 g
Kalorie
2981 kJ /
712 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish and Zucchini
35 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min