
Urządzenia i Akcesoria
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
baby gold potatoes8 oz
-
water plus extra to cover potatoes21 oz
-
oil divided, plus 1 tsp to peel potatoes3 ½ oz
-
salt divided, to taste1 tsp
-
white onion cut into pieces4 oz
-
Roma tomatoes quartered8 oz
-
red bell pepper cut into pieces4 oz
-
cilantro leaves½ bunch
-
garlic cloves4
-
tomato paste1 oz
-
ground beef broken into chunks21 oz
-
dried bay leaf1
-
dried parsley1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
green olives, pitted4 oz
-
raisins2 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
521.3 kcal /
2181 kJ
Białko
19.7 g
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
22.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Sód
768.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Beef Stroganoff
40 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Jersey Beef
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Ground Beef Taco Filling
25 min