Picadillo a la Habanera (Ground Beef)

Picadillo a la Habanera (Ground Beef)

4.6 54 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • baby gold potatoes
    8 oz
  • water plus extra to cover potatoes
    21 oz
  • oil divided, plus 1 tsp to peel potatoes
    3 ½ oz
  • salt divided, to taste
    1 tsp
  • white onion cut into pieces
    4 oz
  • Roma tomatoes quartered
    8 oz
  • red bell pepper cut into pieces
    4 oz
  • cilantro leaves
    ½ bunch
  • garlic cloves
    4
  • tomato paste
    1 oz
  • ground beef broken into chunks
    21 oz
  • dried bay leaf
    1
  • dried parsley
    1 tsp
  • ground cumin
    ½ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • green olives, pitted
    4 oz
  • raisins
    2 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 521.3 kcal / 2181 kJ
Białko 19.7 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 22.3 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Sód 768.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...