Urządzenia i Akcesoria
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
baby gold potatoes8 oz
-
water plus extra to cover potatoes21 oz
-
oil divided, plus 1 tsp to peel potatoes3 ½ oz
-
salt divided, to taste1 tsp
-
white onion cut into pieces4 oz
-
Roma tomatoes quartered8 oz
-
red bell pepper cut into pieces4 oz
-
cilantro leaves½ bunch
-
garlic cloves4
-
tomato paste1 oz
-
ground beef broken into chunks21 oz
-
dried bay leaf1
-
dried parsley1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
green olives, pitted4 oz
-
raisins2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
768.8 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
2181 kJ /
521.3 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Sticky Sesame Chicken
40 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Tinga de Pollo
40 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Marry Me Chicken
40 min
Turkey Taco Meat Filling
35 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min