Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 21 oz skirt steak, cut into 2-3 pieces
- 5 oz red onions, cut into wedges
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 4 garlic cloves, divided
- 1 dried bay leaf
- 4 tsp dried oregano, divided
- 2 tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper
- 45 oz water
- 4 oz red onions, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz green bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz red bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 1 tsp paprika
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz tomato sauce
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- lime, cut into wedges to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 822.5 kJ / 196.6 kcal
- Białko
- 23.2 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 7.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 1109.6 mg
Alternatywne przepisy
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Chicken Salad Sandwich
15min
Jersey Beef
30 min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Artichoke Alfredo Sauce
45 min