
Urządzenia i Akcesoria
Torta salata ai piselli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
Impasto
-
di farina di farro bianca200 g
-
di burro a pezzi (2 cm)75 g
-
di acqua50 g
-
di sale½ cucchiaino
Ripieno
-
di piselli surgelati300 g
-
spicchio di aglio1
-
uova3
-
di mascarpone150 g
-
di acqua50 g
-
di menta piperita fresca (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate½ mazzetto
-
di noce moscata in polvere1 punta di coltello
-
di sale½ - 1 cucchiaio
-
di pepe macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
561 kcal /
2330 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crostate invernali
6 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria