Fagiolini verdi all'aglio e zenzero

Fagiolini verdi all'aglio e zenzero

4.3 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • cipollotto a pezzi
    1
  • spicchi di aglio
    3
  • di zenzero fresco a fette sottili
    10 g
  • di olio neutro per esempio olio di girasole
    20 g
  • di fagiolini sottili verdi
    400 g
  • di salsa di soia
    10 g
  • di olio piccante (opcjonalnie) fatto in casa, vedi consigli
    2 cucchiaini
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di zucchero
    1 cucchiaino colmo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 117 kcal / 491 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...