Insalata di lenticchie

Insalata di lenticchie

4.8 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

Lenticchie
  • di acqua
    1200 g
  • di lenticchie, verdi, secche, intere (cottura: 20 min.)
    250 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Insalata
  • di pinoli
    40 g
  • di cipolle rosse tagliate a metà
    80 g
  • di pomodori secchi, sott'olio sgocciolati
    70 g
  • di peperoni rossi arrostiti, in scatola sott’olio, sgocciolati
    100 g
  • di olio di oliva
    40 g
  • di aceto aromatizzato alle erbe aromatiche
    20 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di insalata valeriana
    100 g
  • di peperoni rossi arrostiti, in scatola sgocciolati, tagliati a metà per il lungo
    50 g
  • di olive Kalamata, denocciolate
    50 g
  • di formaggio feta a cubetti (1 cm)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 554 kcal / 2312 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...