Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 - 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux de la taille de la goulotte (voir "Conseil(s)")
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 6 œufs
- ½ - ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1239.6 kJ / 296.3 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 18.4 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 317.1 mg
Alternatywne przepisy
Légumes aux haricots verts
30 Min
Curry de poulet à la noix de coco
45 Min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50 Min
Patates douces et sauce aux légumes - Gratin de pâtes
2h
Riz aux légumes et au jambon. Trifle aux noix et aux raisins
1sa
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Orangeade
5 Min
Poulet aux dattes, olives et pommes de terre
1 Std. 10 Min
Chakchouka aux œufs
50 Min
Agneau et pommes de terre au romarin
1sa
Natilla (crème dessert à la cannelle)
15 Min
Frozen spritz
10 Min