Urządzenia i Akcesoria
One-Pot-Hirse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 Portionen
Składniki
-
Wasser480 g
-
frische Pilze ganz, geviertelt oder in Scheiben300 g
-
Öl20 g
-
Knoblauchzehe in dünnen Scheiben1
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 TL
-
Hirse150 g
-
Muskat2 Prisen
-
Pfeffer2 Prisen
-
Babyspinat100 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen10 g
-
Feta zerkrümelt100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
62 mg
Białko
15 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 4/2025
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy