Urządzenia i Akcesoria
Veganes Paprika-Gulasch
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen2
-
Öl und etwas mehr zum Braten30 g
-
rote Zwiebeln halbiert, in Ringen (4 mm)200 g
-
rote Paprika in Würfeln (3 cm)250 g
-
Räuchertofu500 g
-
grüne Paprika in Würfeln (3 cm)200 g
-
gelbe Paprika in Würfeln (3 cm)200 g
-
Kartoffeln in Würfeln (3 cm)350 g
-
Wasser500 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Miso-Paste dunkel100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
782 mg
Białko
11 g
Kalorie
876 kJ /
209 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2023
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8 godz.
Vegane-Bällchen-Pasta
1 godz. 30 min
Veganes Champignon-Masala
25 min
Tofu auf Tomaten-Spinat
45 min
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35 min
Veganer Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30 min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1 godz. 20 min
Vegane Lasagne
1 godz. 50 min
Veganes Wiener Saftgulasch
1 godz.
Tofu-Curry mit Gemüse
30 min
Veganer Bohnen-Eintopf
13 godz. 30 min