Urządzenia i Akcesoria
Thai Tomyum zoodle soup
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1 - 2
-
garlic cloves2
-
red curry paste1 ½ tbsp
-
lemongrass3 stalks
-
fresh galangal (opcjonalnie)5 g
-
makrut lime leaves (opcjonalnie)3
-
white sugar (opcjonalnie)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
Vegetable stock paste1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
water1200 g
-
canned baby corn100 g
-
peeled, large raw prawn200 g
-
beef fillet steak or chicken breast, cut in thin strips (approx. 0.5 cm thick)100 g
-
eggs4
-
lime juice30 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
fresh coriander leaves only, thinly chopped4 tbsp
-
fresh chilli thinly chopped2
-
lime thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1288.1 mg
Białko
24.9 g
Kalorie
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
25.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger Coriander Steamed Fish
Brak ocen
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Authentic Pad Thai
40 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10 min
Allergen Free Melted Chocolate
10 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Potato pancakes
45 min
Lemon and thyme mocktail
1 godz.
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min