Urządzenia i Akcesoria
Okonomiyaki
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Okonomiyaki sauce
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce30 g
-
tomato ketchup60 g
-
Worcestershire sauce40 g
Okonomiyaki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
water200 g
-
dashi powder1 tsp
-
eggs4
-
plain flour160 g
-
sea salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
white cabbage finely sliced400 g
-
Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained40 g
-
sesame oil to fry
-
boneless skinless pork belly cut into thin slices (see Tip)120 g
-
Kewpie mayonnaise to serve
-
bonito flakes to serve
-
fresh chives chopped, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1327 mg
Białko
19.9 g
Kalorie
1961.9 kJ /
467.1 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 godz.
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Soba noodle and tofu salad
35 min