Urządzenia i Akcesoria
Okonomiyaki
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Okonomiyaki sauce
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce30 g
-
tomato ketchup60 g
-
Worcestershire sauce40 g
Okonomiyaki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
water200 g
-
dashi powder1 tsp
-
eggs4
-
plain flour160 g
-
sea salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
white cabbage finely sliced400 g
-
Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained40 g
-
sesame oil to fry
-
boneless skinless pork belly cut into thin slices (see Tip)120 g
-
Kewpie mayonnaise to serve
-
bonito flakes to serve
-
fresh chives chopped, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1327 mg
Białko
19.9 g
Kalorie
1961.9 kJ /
467.1 kcal
Tłuszcz
22.8 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
44.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy miso mushroom udon
45 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 godz. 20 min
Wonton soup (pork)
45 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Agedashi tofu
30 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min