Urządzenia i Akcesoria
Tomato and mushroom spaghetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil25 g
-
bacon diced100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced140 g
-
canned tomatoes400 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie)1 pinch
-
spaghetti300 g
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
799.8 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
2009.8 kJ /
480.4 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
65.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Boiled pasta
20 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Macaroni carbonara
30 min
No fail mash potato
20 min
Chilli and cheese nachos
35 min