Tomato and mushroom spaghetti

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    25 g
  • bacon diced
    100 g
  • fresh Swiss brown mushrooms sliced
    140 g
  • canned tomatoes
    400 g
  • water
    450 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 tsp
  • sea salt
    ½ - 1 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried chilli flakes (opcjonalnie)
    1 pinch
  • spaghetti
    300 g
  • fresh basil leaves to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 799.8 mg
Białko 15.5 g
Kalorie 2009.8 kJ / 480.4 kcal
Tłuszcz 17.6 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 65.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...