Urządzenia i Akcesoria
Pork belly with spring onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
soft dark brown sugar50 g
-
olive oil1 tbsp
-
pork rashers cut into halves1000 g
-
soy sauce100 g
-
water1080 g
-
spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing500 g
-
basmati rice300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1796.4 mg
Białko
63.7 g
Kalorie
2704.3 kJ /
643.8 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
77.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger chicken wings
40 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Asian nachos
40 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 godz. 20 min
Sweet and sour pork ribs
35 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Pork belly ramen
4 godz. 10 min
BBQ chicken winglets
1 godz. 15 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min