Urządzenia i Akcesoria
Pork belly with spring onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
soft dark brown sugar50 g
-
olive oil1 tbsp
-
pork rashers cut into halves1000 g
-
soy sauce100 g
-
water1080 g
-
spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing500 g
-
basmati rice300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1796.4 mg
Białko
63.7 g
Kalorie
2704.3 kJ /
643.8 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
77.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Sweet and sour pork
40 min
Meat stock paste
45 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Chicken and prawn noodles
30 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
BBQ chicken winglets
1 godz. 15 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Garlic prawns
25 min