Pork belly with spring onions

Pork belly with spring onions

4.7 152 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • soft dark brown sugar
    50 g
  • olive oil
    1 tbsp
  • pork rashers cut into halves
    1000 g
  • soy sauce
    100 g
  • water
    1080 g
  • spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing
    500 g
  • basmati rice
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 643.8 kcal / 2704.3 kJ
Białko 63.7 g
Tłuszcz 7.9 g
Węglowodany 77.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 1796.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...