Urządzenia i Akcesoria
Pork belly with spring onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
soft dark brown sugar50 g
-
olive oil1 tbsp
-
pork rashers cut into halves1000 g
-
soy sauce100 g
-
water1080 g
-
spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing500 g
-
basmati rice300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1796.4 mg
Białko
63.7 g
Kalorie
2704.3 kJ /
643.8 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
77.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Sweet and sour pork
40min
Sticky sesame chicken
40min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Ginger chicken wings
40min
Asian-style pork noodles
1h
San bei ji (three cup chicken)
35min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min