Urządzenia i Akcesoria
Pork belly with spring onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
soft dark brown sugar50 g
-
olive oil1 tbsp
-
pork rashers cut into halves1000 g
-
soy sauce100 g
-
water1080 g
-
spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing500 g
-
basmati rice300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1796.4 mg
Białko
63.7 g
Kalorie
2704.3 kJ /
643.8 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
77.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger chicken wings
40min
Kung Pao chicken
1h 30min
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Sweet and sour pork
40min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Pork belly ramen
4h 10min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Taiwanese three cup chicken
20min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Asian-style pork noodles
1h
Mongolian lamb hot pot
3h 25min