![Bourbon pork ribs Bourbon pork ribs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7D6048A8-50A6-43B2-A481-D4884C843016/Derivates/2267a579-8ba9-4975-82c7-86b141a19630.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spice rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp mustard powder
- 1 tsp paprika
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp ground ginger
- ½ - 1 tsp chilli powder, to taste
- 1 tsp ground allspice
- 1 tsp ground black pepper
- 4 - 5 pork rib racks (approx. 2-3 kg total)
Bourbon BBQ glaze
- 1 brown onion, cut into quarters
- 4 garlic cloves
- 3 - 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g olive oil
- 375 g tomato sauce
- 60 g bourbon
- 120 g apple cider vinegar
- 50 g brown sugar
- 60 g soy sauce
- 140 g honey
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 8058 kJ / 1918.6 kcal
- Białko
- 124.4 g
- Węglowodany
- 73.2 g
- Tłuszcz
- 127.4 g
- Błonnik
- 3.8 g
Alternatywne przepisy
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
BBQ chicken winglets
1 godz. 15 min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Buffalo chicken wings
45 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2 Std. 30 Min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min