Urządzenia i Akcesoria
Bourbon pork ribs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Spice rub
-
brown sugar2 tbsp
-
salt2 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
paprika1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
ground allspice1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
pork rib racks (approx. 2-3 kg total)4 - 5
Bourbon BBQ glaze
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled3 - 4 cm
-
olive oil40 g
-
tomato sauce375 g
-
bourbon60 g
-
apple cider vinegar120 g
-
brown sugar50 g
-
soy sauce60 g
-
honey140 g
-
salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
124.4 g
Kalorie
8058 kJ /
1918.6 kcal
Tłuszcz
127.4 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
73.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky drumettes
2 godz. 45 min
Texas-style lovely legs
4 godz.
Lamb Kibbeh
1 godz. 30 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 godz.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Buffalo chicken wings
45 min
Barbecue sauce
1 godz. 40 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min