Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki chicken thighs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled5 g
-
soy sauce30 g
-
honey20 g
-
brown sugar10 g
-
rice wine vinegar15 g
-
chilli powder⅛ tsp
-
sake35 g
-
chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on2
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
cornflour1 tsp
-
oil for frying
-
sesame seeds toasted½ - 1 tbsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into slices diagonally1
-
fresh long red chilli deseeded and cut into slices diagonally½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1086.7 mg
Białko
30.3 g
Kalorie
2513.7 kJ /
598.5 kcal
Tłuszcz
46.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Three meat roulade
2 godz. 5 min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 godz. 25 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Beef rendang
6 godz. 20 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min