Teriyaki chicken thighs
TM6

Teriyaki chicken thighs

4.2 (87 ocen)

Składniki

  • 5 g piece fresh ginger, peeled
  • 30 g soy sauce
  • 20 g honey
  • 10 g brown sugar
  • 15 g rice wine vinegar
  • ⅛ tsp chilli powder
  • 35 g sake
  • 2 chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on
  • 1850 g water, plus extra to submerge bag
  • 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
  • 1 tsp cornflour
  • oil, for frying
  • ½ - 1 tbsp sesame seeds, toasted
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into slices diagonally
  • ½ fresh long red chilli, deseeded and cut into slices diagonally

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2513.7 kJ / 598.5 kcal
Białko
30.3 g
Węglowodany
15.6 g
Tłuszcz
46.2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Błonnik
1.6 g
Sód
1086.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy