Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki chicken thighs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
piece fresh ginger peeled5 g
-
soy sauce30 g
-
honey20 g
-
brown sugar10 g
-
rice wine vinegar15 g
-
chilli powder⅛ tsp
-
sake35 g
-
chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on2
-
water plus extra to submerge bag1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
-
cornflour1 tsp
-
oil for frying
-
sesame seeds toasted½ - 1 tbsp
-
spring onion/shallot trimmed and cut into slices diagonally1
-
fresh long red chilli deseeded and cut into slices diagonally½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1086.7 mg
Białko
30.3 g
Kalorie
2513.7 kJ /
598.5 kcal
Tłuszcz
46.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 Std. 25 Min
Sweet and sour pork ribs
35 Min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Char Siu Pork with Rice
8 Std. 40 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30 Min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 Std. 45 Min
Teriyaki sauce
25 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min