Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g piece fresh ginger, peeled
- 30 g soy sauce
- 20 g honey
- 10 g brown sugar
- 15 g rice wine vinegar
- ⅛ tsp chilli powder
- 35 g sake
- 2 chicken thighs (approx. 180 g each), boneless with skin on
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 1 tsp cornflour
- oil, for frying
- ½ - 1 tbsp sesame seeds, toasted
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into slices diagonally
- ½ fresh long red chilli, deseeded and cut into slices diagonally
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2513.7 kJ / 598.5 kcal
- Białko
- 30.3 g
- Węglowodany
- 15.6 g
- Tłuszcz
- 46.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 1086.7 mg
Alternatywne przepisy
Kung Pao chicken
1h 30min
Sticky chicken
24j 35 menit
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2u. 25min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Chicken teriyaki
20min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3u. 40min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min