Urządzenia i Akcesoria
Baked salmon with spiralized zucchini
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)800 g
-
lemons 1 x 1/2 cut into thin slices1 ½
-
skinless salmon fillet (approx. 150-200 g each)4
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
fresh parsley cut into pieces, plus extra leaves to garnish20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes (in oil), drained and reserving 30 g of the oil100 g
-
ground cayenne pepper (optional)½ tsp
-
water500 g
-
canned borlotti beans (400 g), rinsed and drained1 can
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
818.9 mg
Białko
43.4 g
Kalorie
2309.9 kJ /
552.1 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
13.6 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
41.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 Min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 Min
Banana and oatmeal energy bars
35 Min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 Min
Boiled Eggs
20 Min
Berry avocado smoothie (Toddlers and beyond)
5 Min
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30 Min
Beauty booster smoothie
5 Min
Healthy chocolate mousse
10 Min
Strawberry protein milkshake
10 Min
High protein peanut banana shake
5 Min
Berry breakfast smoothie
5 Min