Urządzenia i Akcesoria
Seafood bisque
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
large raw prawns (250 g), peeled and deveined, reserving heads and shells10
-
unsalted butter50 g
-
onion cut into halves1
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalks cut into pieces2
-
garlic clove1
-
fresh thyme3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
water750 g
-
dry white wine50 g
-
rice of choice30 g
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cayenne pepper (optional)1 - 2 pinches
-
fresh scallops8
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into cubes (3 cm)1
-
calamari tubes cut into rings1 - 2
-
pouring (whipping) cream50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
836 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1346.6 kJ /
321.9 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pistachio cake
1 Std. 10 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 Std. 25 Min
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Tunisian Beef Ribs
4 Std. 55 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45 Min
Fish soup
40 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min