Urządzenia i Akcesoria
Chilli mussels with thyme and tomatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mussels scrubbed, debearded1000 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh red bird's eye chilli deseeded if preferred1
-
olive oil1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white wine100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1125.8 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
1618.5 kJ /
385.3 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai-style fish cakes
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Mussels in coconut milk
25 min
Fish soup
40 min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 godz.
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Classic mushroom risotto
30 min