Urządzenia i Akcesoria
Chilli mussels with thyme and tomatoes
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh mussels scrubbed, debearded1000 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh red bird's eye chilli deseeded if preferred1
-
olive oil1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white wine100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1125.8 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
1618.5 kJ /
385.3 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
18.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai-style fish cakes
30 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Prawn wontons
2 godz.
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Garlic prawns
25 min