Urządzenia i Akcesoria
Whitebait fritters
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
12 pieces
Składniki
-
whitebait500 g
-
plain flour2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
egg whites3
-
egg yolks3
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil to shallow fry
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish
-
lemon cut into wedges to serve
-
aioli to serve (see Tips)
-
bread of choice, sliced to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
39.5 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
352.1 kJ /
84.2 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Versatile smooth soup
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Curried sausages
40 min
No fail mash potato
20 min
Homemade toasted muesli
30 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Traditional sausage rolls
50 min