Urządzenia i Akcesoria
Gruyère salmon patties with salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Gruyère salmon patties
-
wholemeal bread torn into pieces (approx. 2 slices)80 g
-
olive oil plus extra for drizzling20 g
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
floury potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)350 g
-
water50 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
spring onions/shallots cut into pieces4
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (3 cm)3
-
Gruyère cheese cut into 8 pieces40 g
-
olive oil spray
Salad
-
mixed baby salad leaves120 g
-
cherry tomatoes cut into halves100 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar2 tsp
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
738.9 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1671.5 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
29.1 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Mushroom croustade
1 godz. 35 min
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Beef stroganoff
35 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Mushroom tart
50 min
Baked pumpkin and beef stew
3 godz.
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min