![Gruyère salmon patties with salad Gruyère salmon patties with salad](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B5F0FA14-9EB2-41B8-83BA-BF01B1F0BCDD/Derivates/C4A235AA-C316-4180-BDE7-CDEB8A13DDA4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gruyère salmon patties
- 80 g wholemeal bread, torn into pieces (approx. 2 slices)
- 20 g olive oil, plus extra for drizzling
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 350 g floury potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 50 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 spring onions/shallots, cut into pieces
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (3 cm)
- 40 g Gruyère cheese, cut into 8 pieces
- olive oil spray
Salad
- 120 g mixed baby salad leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp balsamic vinegar
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1671.5 kJ / 398 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 20.4 g
- Tłuszcz
- 29.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.2 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 738.9 mg
Alternatywne przepisy
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Chicken cacciatore
50min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Pork meatballs with couscous
50min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Ham and zucchini quiche
1hod. 45min
Turkey patties
30 Min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min