Urządzenia i Akcesoria
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
carrot ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
roasted salted peanuts60 g
-
garlic cloves4
-
fresh chilli (opcjonalnie) deseeded and cut into halves1
-
extra virgin olive oil50 g
-
sea salt¼ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
raw king prawns peeled (tails on optional)500 g
-
lemongrass thinly chopped (approx. 2 mm)10 g
-
freshly squeezed lime juice35 g
-
honey30 g
-
salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only, chopped to garnish4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1141 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
1476 kJ /
352.8 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No fail mash potato
20 min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 min
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45 min
Turmeric chicken bone broth
6 godz. 10 min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 min
Shredded Lettuce
10 min
Pickled Onions
30 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Beetroot carpaccio with burrata
1 godz. 25 min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1 godz. 15 min