Urządzenia i Akcesoria
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
cucumbers ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
carrot ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
roasted salted peanuts60 g
-
garlic cloves4
-
fresh chilli (opcjonalnie) deseeded and cut into halves1
-
extra virgin olive oil50 g
-
sea salt¼ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
raw king prawns peeled (tails on optional)500 g
-
lemongrass thinly chopped (approx. 2 mm)10 g
-
freshly squeezed lime juice35 g
-
honey30 g
-
salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only, chopped to garnish4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1141 mg
Białko
22.6 g
Kalorie
1476 kJ /
352.8 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creole jambalaya
1 godz.
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Zoodles with Broccoli Pesto
Brak ocen
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Gambas
10 min